Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee vakituiseen työsopimussuhteeseen

KOULUNKÄYNNIN OHJAAJAA (KOUA88) Länsikaaren kouluun 08.08.2023 alkaen

Koulunkäynnin ohjaajan työaika on 30 tuntia viikossa.

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävänä on avustaa erityistä apua tarvitsevia oppilaita selviytymään koulutyön päivittäisissä tilanteissa. Länsikaaren koulussa koulunkäynnin ohjaajat toimivat eri ikäisten oppilaiden parissa sekä tiiviissä yhteistyössä koulun muun opetushenkilöstön kanssa. Toimintakulttuurissamme korostamme hyvinvointia ja osallisuutta. Toivomme hakijalta aktiivista työotetta, taitoa kohdata oppilaat arvostavasti ja yksilölliset tarpeet huomioiden, sekä valmiuksia joustavaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen kouluyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja).

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on täydentyöajan palkasta yleisopetuksessa 2042,26 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Länsikaaren koulun vs. rehtori Jonna Harju, puh. 040 317 4661.

Hakuaika päättyy 24.3.2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Länsikaaren koulun vs. rehtori Jonna Harju, puh. 040 317 4661.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Kehätie 37, Rajamäki

Rekommenderade jobb