Skip to main content
test
Koulunkäynnin ohjaaja, Rajasalmen koulu - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi koulunkäynninohjaajien määräaikaisia sijaisuuksia Rajasalmen koulussa. Ilmoittaudu sijaisrekisteriin hakemalla paikkaa. Eripituisia sijaisuuksia on tarjolla välittömästi.
Rajasalmen koulussa opetetaan kehitysvammaisia vaativan erityisen tuen oppilaita esiopetuksesta peruskoulun 9.-luokkalaisiin. Koulun yhteydessä järjestetään saman henkilöstön toimesta myös iltapäivätoimintaa koulun oppilaille.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rajasalmen koulun apulaisrehtori Tiina Mäenpää puh.040 1334488
Sähköposti tiina.maenpaa@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Pitkäniementie 11, rakennus 72, 33380 Pitkäniemi

Rekommenderade jobb