Koulunkäynnin ohjaaja vuorotteluvapaan sijaiseksi Keltinmäen koululle - Jyväskylän kaupunki

Koulunkäynnin ohjaaja vuorotteluvapaan sijaiseksi Keltinmäen koululle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee koulunkäynnin ohjaajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi työsuhteeseen ajalle 1.9.2019 - 31.1.2020 Keltinmäen koululle.

Työaika tehtävässä on 38,75 h/vko.

Koulunkäynnin ohjaaja toimii luokassa / luokissa, pienryhmissä tai henkilökohtaisena ohjaajana erilaisissa opetuksen ja kasvatuksen toimintaympäristöissä ohjaamalla ja avustamalla oppilasta. Lisäksi hän voi toimia ohjaajana perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa (Jälkkäri-toiminta) ja/tai kehitysvammaisten ja autististen koululaisten aamu- ja iltapäivä- sekä lomatoiminnassa (VERTTI-toiminta) tai varhaiskasvatuksessa. Työtehtäviin voi kuulua myös koulun järjestelytehtäviä eli ns. vahtimestarin tehtäviä.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto, muu vastaavaa koulutus tai muu soveltuva koulutus.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI
- yhden päivän työttömänä ennen sijaisuuden alkua oleva alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi TAI
- yhden päivän työttömänä ennen sijaisuuden alkua oleva alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi

rehtori Sirpa Orell, puh. 014 266 4435 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetus
Adress: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren