Koulunkäynninohjaaja (2) - Lopen kunta

Koulunkäynninohjaaja (2)

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen kahta (2) koulunkäynninohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 6.8.2019 alkaen. Työaika on 31 h/vk. Sijoituspaikkana työsuhteen alussa on Kirkonkylän koulu.

Haemme vaihtoehtoisesti koulunkäyntiavustajan tutkinnon tai soveltuvan lähihoitajan tutkinnon suorittaneita henkilöitä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Palkan hinnoittelukohta on 05KOU060. Tehtäväkohtainen palkka on 1965,97 €/kk ja siitä 80,00%.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa Kirkonkylän kasvatusalueen rehtori Erika Kauppi-Nykänen 040 330 6187 tai erika.kauppi-nykanen(at)loppi.fi

Lopen kunta, perusopetus
Osoite: Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus on osa sivistystoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Tutustu työnantajaan