Koulunkäynninohjaaja - Keravan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN TOIMI (051) alkaen 6.8.2019.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Kurkelan koulu.

Kurkelan koulu on yhtenäiskoulu, joka aloitti toimintansa elokuussa 2017. Koulussa on luokkia ensimmäisestä yhdeksänteen ja oppilaita n. 650. Kouluun on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä ja se sijaitsee rauhaisalla, luonnonläheisellä alueella hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet opetukselle ja sen kehittämiselle.

Toimintakulttuurillemme keskeistä on yhdessä tekeminen, lapsilähtöisyys, hyvä oppilaantuntemus ja yhteistoiminnalliset työskentelytavat. Oppimista pyritään viemään mahdollisuuksien mukaan ulos luokkahuoneista kohti autenttisia oppimisympäristöjä. Oppilaat työskentelevät pääosin pienissä ryhmissä ja saavat vaikuttaa oman oppimisensa suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.

Työtehtäviin kuuluu toimia aamupäivisin luokka-avustajana ja iltapäivisin iltapäiväkerhon ohjaajana. Koulunkäynninohjaajat ohjaavat ja auttavat tukea tarvitsevia oppilaita oppimisessa sekä kasvamisessa. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään koulunkäyntiavustajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa ammatillista tutkintoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Keravalla koulunkäynninohjaajilla on käytössä vuosityöaika.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Rehtori Juha Ruutila p. 040 318 2413 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Käenkatu 10, 04230 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Tutustu työnantajaan