Koulunkäynninohjaaja - Keuruun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana koulunkäynninohjaajan toimi, joka täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi. Toimen sijoituspaikka on Keuruun Jukojärvellä Einari Vuorelan koulussa, jonka oppilasmäärä on n. 27.

Tehtävään kuuluu oppilaiden ohjaaminen luokissa sekä pienen koulun muut erilaiset tehtävät. Hakijalta toivotaan joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Hakijoilta edellytetään koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa.

Työaika on 91,50 %.

Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, mutta jos se ei ole mahdollista, hakemuksen voi lähettää myös osoitteella: Einari Vuorelan koulu, Jukojärventie 550, 42700 Keuruu tai sähköpostitse: nina.myllykangas@keuruu.fi

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.keuruu.fi

Rehtori Nina Myllykangas, puh. 040 0365 737 , s-posti: nina.myllykangas@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Adress: Keuruu

Keuruun tavoitteena on olla vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta.

Mer om arbetsgivaren