Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupunki hakee koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.2019 - 31.5.2020. Ensisijainen työpiste on Karvetin alakoulu. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu oppilaan tai oppilasryhmän oppimisen ja toiminnan tukeminen koulussa sekä iltapäivätoiminnassa. Työaika on 25 tuntia viikossa.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus: koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työssä vaaditaan voimassa oleva ensiapukortti. Kokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote 504/2002 sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Läs mer

https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut/karvetin-koulu

Rehtori Tiina Kortetmäki p. 044 7334798 tiina.kortetmaki@naantali.fi ja vastaava koulunkäynninohjaaja Maarit Paloluoma p. 050 4649912 maarit.paloluoma@naantali.fi

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Adress: Teräskatu 2a, 21110 Naantali

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen yli 19 000 asukkaan kaupunki, jossa hallinto-, sivistys-, peruspalvelu- ja ympäristövirastoissa on noin 1 200 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren