Koulunkäynninohjaaja - Virtain kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Virtain kaupunki

Virtain kaupungin sivistystoimi hakee 6 koulunkäynninohjaajaa ajalle 7.8.2019-31.5.2020. Ohjaajaa haetaan 1 Virtain yläkouluun, 1 Rantatien kouluun, 1 Vaskiveden kouluun, 1 Liedenpohjan kouluun, 1 Killinkosken kouluun ja 1 Kotalan kouluun. Ohjaaja voi hakemuksellaan hakea yhtä tai useampaa paikkaa. haastattelut suoritetaan viikon 22 aikana.
Koulunkäynninohjaajan työ on asiakaslähtöistä auttamista, joka pohjautuu ihmisen kehityksen kokonaisvaltaiseen tuntemiseen ja oppimisen teoreettisten lainalaisuuksien hahmottamiseen. Työn tavoitteena on oppijan avustaminen ja tukeminen oppimisprosessin eri vaiheissa siten, että oppijan omatoimisuus ja itsenäisyys korostuvat. Koulunkäyntiavustajalta vaaditaan toiminnassaan eettistä vastuullisuutta, kasvatustietoisuutta, vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata erilaisuutta Koulunkäyntiavustajat työskentelevät erityisluokissa, yleisopetuksen luokissa sekä ala- että yläasteella
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostunutta, kehittämismyönteistä ja joustavaa asennetta muuttuvassa organisaatiossa..

Työ on osapäivätyötä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakukelpoisuus: Tehtävään soveltuva ammattitutkinto.

Läs mer

http://www.virrat.fi

Yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala, katri.rantala@virrat.fi, p. 044 715 1430
Apulaisrehtori Heikki Kangasluoma, heikki.kangasluoma@virrat.fi, p. 044 715 1420

Virtain kaupungin perusopetus
Adress: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Merikanto-opisto on musiikin ja tanssin taiteen perusopetusta antava alueopisto, joka toimii kuuden kunnan alueella (Virrat, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Ähtäri, Ruovesi, Juupajoki). Virrat on opetuksen järjestäjä. Toimistosihteerin työpiste on Virroilla.
Oppilaita opistossa on n. 800, henkilöstöä 35.
Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Mer om arbetsgivaren