Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungissa on haettavana kaksi koulunkäynninohjaajan määräaikaista ja osa-aikaista (23h/vko) tehtävää ajalle 8.8.2019 - 31.5.2020. Sijoituspaikkana on Maijamäen koulu ja työtä tehdään pienryhmän iltapäivätoiminnassa.
Työaika on klo 13 - 17, kahtena päivänä klo 12 - 17. Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työssä vaaditaan voimassa oleva ensiapukortti. Kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä nähtäväksi. Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.naantali.fi

Maijamäen koulun vt. rehtori Tuulia Suominen, puh. 044 7334 555, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Adress: Kristofferinkatu 1, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren