Koulunkäynninohjaaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.8.2019 - 30.5.2020

KAHTA KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA Kärjenniemen koululle.

Kyseessä henkilökohtaisen avustajan tehtävät ja työtunteja on toisessa tehtävässä 21 h/vko ja toisessa 22 h/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai vähintään muu vastaava koulutus.. Tehtäviin haetaan joustavia ja hyvät yhteistyötaidot omaavia henkilöitä.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen lähetetään 29.5.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski, kuoreen merkintä koulunkäynninohjaajat Kärjenniemi.

Läs mer

http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/perusopetus/karjenniemen_koulu/

Kärjenniemen koulun rehtori Pekka Väyrynen, puh. 040 335 6316

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Opetuspalvelut
Adress: Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Mer om arbetsgivaren