Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupunki hakee Suopellon yläkouluun koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019-30.5.2020. Työaika on 32h/vko.
Ohjaajan työtehtäviin kuuluu oppilaiden henkilökohtaista ohjaamista ja avustamista.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus: koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Hakijalta toivotaan kokemusta koulunkäynninohjaajan tehtävistä ja tukea tarvitsevien oppilaiden ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote (504/2002) sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Läs mer

http://www.naantali.fi

Suopellon koulun rehtori Kai Vuorinen, puh. 050 597 3270, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus, Suopellon koulu
Adress: Rimpikuja 4, 21110 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren