Koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Haemme Savosenmäen koulun pienryhmään (eha-opetus) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.8. -11.10.2019

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Tehtävänäsi on ohjata oppilaita oppimistilanteissa opettajan ohella ja osallistua haastavan erityisen tuen oppijoiden kasvatukseen ja ohjaukseen. Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkinto. Koulunkäynninohjaajan työaika on 35,46 h/vko.
Katsomme eduksi työkokemuksen iltapäivätoiminnasta ja/tai haastavien erityislasten kanssa työskentelystä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Katri Tuomisen puh. 050 534 5637 puoleen.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Rehtori Katri Tuominen puh. 050 534 5637.

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Savosenmäen koulu, pienryhmä
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan