Koulunkäynninohjaaja - Nurmeksen kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Koulunkäynninohjaajan opintovapaan sijaisuus 8.8.2019-31.5.2020 Porokylän koulu.
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään kuuluu myös lääkintävastuutehtävän hoito (diabetes). Työaika 38 h 45 min/vko.

Koulutusvaatimuksena on lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala) tai koulunkäynninohjaajan tutkinto tai tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljä (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

rehtori Katja Tolvanen puh. 04010 45122, katja.tolvanen@nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Porokylän koulu
Osoite: Nurmes

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin!
Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan