Koulunkäynninohjaaja - Lieksan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Koulunkäynninohjaajan tehtävät Rantalan koululla määräajaksi 8.8.2019 - 29.5.2020. Työaika on 30 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuus KVTES:n mukaan

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Lisätietoja antaa aluerehtori Timo Vattulainen p. 04010 44235.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 27.6.2019 klo 15.00.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Perusopetus
Osoite: Rantalantie 4, 81720 Lieksa

Lieksa on noin 11.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.
Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.
Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!
Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!

Tutustu työnantajaan