Koulunkäynninohjaaja

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalle 12.4.-4.6.2021

Kerimäen koulu, Koulutie 2-4, 58200 Kerimäki
- koulunkäynninohjaaja, 30 h/vko
- tehtävä on pääasiassa oppilaan henkilökohtaista ohjausta

Tehtävissä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Odotamme hakijalta sopivaa koulutusta, kokemusta työskentelystä eri-ikäisten lasten kanssa ja yhteistyökykyä opettajien ja koulun muun henkilöstön kanssa.
Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa:
rehtori Sarri Aalto, p. 044 417 5140

Hakemukset, joihin liitetään CV tai ansioluettelo, toimitetaan 15.3.2021 klo 12 mennessä kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Savonlinnassa 11.2.2021
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

https://www.savonlinna.fi/

Tutustu työnantajaan

rehtori Sarri Aalto, p. 044 417 5140

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats