Koulunkäynninohjaaja

Vakituinen koulunkäynninohjaajan toimi 9.8.2021 alkaen, Askolan koulu, yläkoulu. Yläkoulussa opiskelee noin 250 oppilasta.

Tehtävään kuuluu yleisopetuksen koulunkäynninohjaajan tehtävät.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työaika on 33 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen on liittävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167 tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut

Askola on 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.


Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Suggested jobs