Koulunkäynninohjaaja - Vaalan kunta

Vaalan yhtenäiskoulussa on haettavana koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalle 10.8.2021 - 4.6.2022. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävään kuuluu pienryhmän koulunkäynninohjauksen lisäksi muita ohjaus- ja valvontatehtäviä, kuten iltapäiväkerhon ohjaajana toimimista.

Koeaika on 4 kk. Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi ma 26.7.2021 klo 9.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tapani Karhu
Koulukeskuksen rehtori, sivistysjohtaja
tapani.karhu@vaala.fi
0400-855906

Lisätietoja

Vaalan kunta, Sivistyspalvelut

Vaalan kunta on vireä, noin 2800 asukkaan luonnonläheinen kunta Oulujärven rannalla. Olemme osa Rokua Geopark -aluetta. Työnantajana Vaalan kunta on moderni, joustava ja yhteen hiileen puhaltava. Vaalan kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Vaalan koulukeskus on v. 2012 valmistunut moderni koulu, joka mahdollistaa uudenlaiset opetuskäytännöt. Työyhteisömme on dynaaminen ja kehittyvä, arvostamme monipuolista osaamista ja kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta.


Osoite: Niskantie 10, 91700 Vaala

Rekommenderade jobb