Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Petäjäveden kunta

Haetaan koulunkäynninohjaajan perhevapaan sijaista ajalle 8.8.-21.12.2022 sijoituspaikkana Petäjäveden kunnan Kintauden koulu. Ohjaaja toimii opettajien työparina ja avustaa oppilaita erilaisissa koulupäivään ja opiskeluun liittyvissä tilanteissa. Tehtävä sisältää myös oppilaiden iltapäivätoiminnan ohjaajana toimimista. Hakijalle katsotaan eduksi, jos pystyy ohjaamaan koulun harrastuskerhoja.

Tehtävään valittavalta toivomme koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja myönteistä työotetta. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES)

Tehtävässä käytetään 2 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Tehtävän hakuaika 30.6.2022 klo 16.00 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://peda.net/petajavesi/kintaus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heikki Tyrväinen p 0400 327724

Lisätietoja

Petäjäveden kunta, Sivistystoimi, Kintauden koulu

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä alle 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Kintauden koulu on 106 oppilaan kyläkoulu Petäjäveden kunnassa. Koulun yhteydessä on päiväkoti.


Osoite: Museotie 1, 41920 Kintaus
Petäjäveden kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb