Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan perusopetuksen yläkoulujen yhteiset
- kaksi koulunkäynninohjaajaa
- viikkotyöaika 28-30 h/vko
- tehtävänkuvana on Luotsi -hankkeessa työskentely Savonlinnan kaupungin yläkouluilla valmistavassa opetuksessa maahanmuuttotaustaisten oppilaiden kouluvalmiuksien ja kotoutumisen tukeminen.

Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Odotamme hakijalta sopivaa koulutusta, kokemusta työskentelystä eri-ikäisten lasten kanssa ja yhteistyökykyä opettajien ja koulun muun henkilöstön kanssa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kielitaito jossakin seuraavista kielistä: ukraina, venäjä tai englanti.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 19.8.2022 klo 12:00 mennessä Kuntarekry.fi kautta.

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistystoimenjohtaja Mikko Ripatti, puh 044 417 4202

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinlkatu 27, 57100 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb