Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Akaan kaupunki

Etsimme Viialan yhtenäiskouluun koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ( 38,25 viikkotunnilla) ajalle 19.8.2022-3.6.2023

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan koulunkäynninohjaaja tai lähihoitaja. Kokemus yksilö- ja ryhmäohjauksesta sekä ap-ip-toiminnasta katsotaan eduksi sekä viittomien tai tukiviittomien taito. Työskentelet mielelläsi yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa.

Arvostamme laaja-alaista osaamista, yhteistyötaitoja sekä innokkuutta kehittää omaa osaamista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavia työkavereita ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Saija Montonen
p. 040-3353323

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Sivistystoimi, Perusopetus ja lukio, Viialan yhtenäiskoulu

Viialan yhtenäiskoulu on Akaan suurin perusopetuksen yksikkö. Oppilaita noin 800 vuosiluokilla 0-9 ja henklökuntaa noin 100.


Osoite: Turuntie 3, 37830 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb