Skip to main content
test

Haemme Matti Lohen koulun ja nuorisotoimen tiimeihin ohjausalan ammattilaista, joka syttyy tiimityöstä ja nauttii itsenäistä vastuuta sisältävistä tehtävistä. Työhön sisältyy koulunkäyntiohjaajan työtä Matti Lohen koululla sekä TUVA-koulutuksessa (20 tuntia ) ja nuorisotoimella nuokkari-toimintaa kolmena iltana viikossa (15 h). Tehtävän pääsijoituspaikka on Matti Lohen koulu. Valittavan henkilön toivotaan voivan aloittaa mahdollisimman pian ja työsuhde jatkuu 3.6. 2022 saakka. Viikkotuntimäärä on 35 tuntia tai muuten yhdessä sovittava määrä.

Matti Lohen koulu on 250 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussa toimitaan jaetun johtajuuden mallin mukaisesti. Arjen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu koulujen koko henkilöstö. Matti Lohen koulussa johtotiimin jäsenet johtavat kolmea luokka-asteittain jaettua tiimiä, jossa henkilöstömme suunnittelee ja kehittää arkea. Olemme sitoutuneet oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa tehtävässä työssä tiimityön kehittämiseen ja se on keskeinen keino osallisuuden vahvistamiseksi koko yhteisössämme.

Hakijalta odotamme ennakkoluulottomuutta ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa sekä halua ja kykyä rakentaa hyvää vuorovaikutusta oppilaisiin, nuoriin, huoltajiin sekä koulun henkilökuntaan. Ohjaajan tehtävänä on tukea oppimisessa tukea tarvitsevia oppilaita luokkatilanteissa, ohjata tuva-nuorten koulunkäynnin sujumista sekä ohjata itsenäisesti nuokku-iltoja. Rautalammin koulutoimessa on sitouduttu positiivisen pedagogiikan mukaisen toimintakulttuurin vahvistamiseen ja toivomme sinunkin kokevan omaksesi vahvuuksien varaan rakennetun kohtaamisen ja oppimisen ohjaamisen. Vahvistamme pedagogista osaamistamme niin, että pystymme huomioimaan jokaisen oppijan yksilölliset tarpeet osana omaa ryhmää. Toivomme sinunkin panostasi tähän arjen kehittämistyöhön.

Aloitamme hakijoiden haastattelut jo haun ollessa käynnissä.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen

Valittavalta edellytetään koulunkäyntiohjaajan koulutusta tai soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä käytännön kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta.

Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.rautalampi.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-koulutus/matti-lohen-yhtenaiskoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Mervi Pulkkinen, puh: 040-7035598

Lisätietoja

Rautalammin kunta, Sivistysosasto, Matti Lohen koulu

Rautalampi on vuonna 1561 perustettu noin 3100 asukkaan vireä ja elinvoimainen yritys- ja kulttuurikunta Pohjois-Savon länsiosassa. Kuopio ja Jyväskylä sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä kuntakeskuksesta.

Rautalammilta löytyy monipuolisia virkistysmahdollisuuksia. Kunnassa sijaitsee Etelä-Konneveden kansallispuisto. Meillä on myös tekonurmi tennis- ja urheilukentät, uimahalli sekä monipuoliset hiihtoladut talviaikaan, unohtamatta kesäaikaan kunnan keskustassa sijaitsevia vireitä uimarantoja. Kunnan työtekijöille on tarjolla maksuttomia liikuntapalveluita. Meillä on tarjolla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.


Osoite: Koulutie 14, 77700 Rautalampi

Rekommenderade jobb