Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, Haarajoki - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Olisitko sinä Haarajoen koulun uusi KOULUNKÄYNNINOHJAAJA?

Haarajoen koulu sijaitsee Järvenpään koillisosassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/koulut/haarajoen-koulu.

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja -haluista sekä positiivisella kasvatusotteella opetustyöhön suhtautuvaa koulunkäynninohjaajaa osaksi 1-2 -luokan tiimiä.

Opettaminen ja kasvattaminen on ennen kaikkea tiimityötä. Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa tiimiä, joka arvostaa koulunkäynninohjaajien työpanosta.

Haemme koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteiseen ajalle 8.8.2022-4.6.2023, aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan. Työaika on 31,5 tuntia viikossa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 31.7.2022 klo 15 mennessä! Haastattelut pidetään 2.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Pekka Tukonen, pekka.tukonen@jarvenpaa.fi tai puh. 040 315 2471.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2092,72 €/kk, josta osa-aikaisuuden mukainen palkka sijoittuu 1 723,35-1 861,91 €/kk välille kokemuksesta riippuen.
  • Koulunkäynninohjaajan tehtävässä voi toimia esimerkiksi koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai muun soveltuvan koulutuksen suorittanut. Pätevien hakijoiden puutteessa otetaan huomioon muutkin hakemukset.
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Pekka Tukonen, pekka.tukonen@jarvenpaa.fi tai puh. 040 315 2471.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb