Koulunkäynninohjaaja, Hiukkavaaran koulu - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Hiukkavaaran koulu

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Hiukkavaaran koulussa lukuvuonna 2019 - 2020.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan valmius ja kiinnostuneisuus toimia osana opetustiimiä muuntojoustavissa oppimisympäristöissä sekä kokemus erityislasten ohjaamisesta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6731/2019. Hakemukset on toimitettava 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/hiukkavaaran-koulu

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Anne Moilanen, p. 040 838 2828 tai sähköpostitse anne.j.moilanen@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Hiukkavaaran koulu
Osoite: Tahtimarssi 3, 90670 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan