Koulunkäynninohjaaja, kaksi tehtävää, Jäälin koulu - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, kaksi tehtävää, Jäälin koulu

Haettavana on kaksi KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN vakinaista tehtävää Jäälin koulussa lukuvuonna 2019 - 2020. Tehtävinä ovat koulunkäynninohjaajan tehtävät yleisopetuksessa ja iltapäivätoiminnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5909/2019. Hakemukset on toimitettava 17.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/jaalin-koulu

Lisätietoja antaa rehtori Arto Tikkanen, p. 044 499 3396 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Jäälin koulu, (1-4)
Osoite: Rivitie 11, 90940 Jääli

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan