Koulunkäynninohjaaja, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, kaksi tehtävää

Haettavana on kaksi KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN vakinaista tehtävä Haukiputaan koulussa. Tehtävänä on koulunkäynninohjaajan sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä toiminta-alueittain etenevässä ryhmässä jakokemus erilaisista hoidollisista toimenpiteistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6168/2019. Hakemukset on toimitettava 20.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/haukiputaan-koulu

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Ari Isomaa, p. 050 420 1595 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Haukiputaan koulu (1-9)
Osoite: Mirjantie 4, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan