Koulunkäynninohjaaja - Lohjan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Virkby skola etsii joukkonsa innostunutta koulunkäynninohjaajaa, jolla on hyvät tiedot ja taidot oppilaan koulunkäynnin monipuoliseen tukemiseen ja sen suunnitteluun.

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (28 h 22 min/vko).

Kelpoisuusehtona on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto ja sujuva suullinen - ja kirjallinen ruotsinkielentaito.

Palkka on KVTES:n mukaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

rehtori Monica Lemberg tfn 044 374 0157 monica.lemberg @lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.6.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-167-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Virkby skola
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan