Koulunkäynninohjaaja - Lohjan kaupunki

Haemme koulunkäynninohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Laurentius-kouluun vuosiluokille 7-9.
Tehtävä on osa-aikainen (32 h/vko)

Arvostamme koulunkäynninohjaajan kokemusta, hyviä pedagogisia taitoja, tiimityötaitoja ja kykyä aitoon vuorovaikutukseen.

Laurentius-koulu on elokuussa aloittava n. 900 oppilaan yhtenäiskoulu Lohjan keskustassa. Opetushenkilöstöä koulussamme on n. 80. Yläkoulun oppilasmäärä on syksyllä 2021 noin 650. Laurentius-talossa tulee yhtenäiskoulun lisäksi toimimaan myös ruotsinkielinen alakoulu, suomen- ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus sekä muita toimijoita.

Laurentius-koulu tarjoaa uuden ja nykyaikaisen ympäristön ja mukavan työilmapiirin. Vanhojen vankkojen koulujen yhdistyminen luo vahvan pohjan, jolle on hyvä lähteä luomaan sopivasti uudenlaista koulukulttuuria. Kouluun on keskitetty Lohjan maahanmuuttajaopetus.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto. Pätevyyden osoittamat todistukset tulee liittää hakemukseen.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan (1747,17€/kk). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 31.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
21.7.2021 alkaen Pirjo Uutela-Morander 050 523 0705, pirjo.uutela-morander@lohja.fi

Lohjan kapunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.7.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-228-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Laurentius-koulu
Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb