Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja,  Lukkarin koulu - Sibbo kommun

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt kehittyvään, kasvavaan ja moniammatilliseen työyhteisöömme innostunutta ja yhteistyökykyistä

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA/ AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA vakituiseen tehtävään 8.8.2022 alkaen, sijoituspaikkana on Lukkarin koulu.
Viikkotyöaika on vähintään 25h/vko. Työ sisältää tarvittaessa myös muita tehtäviä, mm. ohjausta ap/ip-toiminnassa.

Joustavissa ja muuntuvissa oppimisympäristöissä toimiminen edellyttää valittavilta henkilöiltä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta eri ryhmien kanssa toimimisessa. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri. Arvostamme innostusta omaan kehittymiseen.

Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä luonnonläheisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä HSL-alueella. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, erityisen tuen pienryhmä, valmistavan opetuksen ryhmä sekä esiopetusryhmä, joka sijaitsee lähellä omissa tiloissaan Nikkilän keskustassa. Oppilaita on yhteensä noin 230.

Koulumme toimintakulttuuri rakentuu vastuullisuudelle, yhteisöllisyydelle, kiusaamattomuudelle ja turvallisuudelle. Korostamme toiminnassamme varhaista puuttumista, avoimuutta sekä kehittämisorientaatiota.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto (lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala) tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme erityisesti kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Suomen kielen taito edellytetään, eduksi katsotaan monipuolinen kielitaito esim. englanti, ukraina.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Koulunkäynninohjaaja palkataan kesäkeskeytysehdolla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 30.6.22 klo 16.00 mennessä tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry.

Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Hakuaikaa on jatkettu, huomioimme aikaisemmin jätetyt hakemukset.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/lukkarin-koulu/
https://www.instagram.com/lukkarinkoulu/?hl=fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Rauno Mononen, puh. 040 5968476, rauno.mononen(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarintie 1, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb