Koulunkäynninohjaaja, Metsokankaan koulu

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Metsokankaan koulussa ajalle 7.1. - 5.6.2021. Tehtävänä on koulunkäynninohjaajan tehtävät 1.-2. -luokan alueellisessa erityisryhmässä sekä työskentely erityistä tukea saavien lasten iltapäivätoiminnan ryhmässä. Tehtävä on osa-aikainen, 35 t/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12064/2020. Hakemukset on toimitettava 25.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/metsokankaan-koulu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Anna-Kaarina Jääskeläinen, p. 044 703 9962 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Metsokankaan koulu
Osoite: Metsänhoitajantie 5, 90420 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.