test
Koulunkäynninohjaaja,  Sipoonlahden koulu - Sibbo kommun

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 650 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen. Koulumme työyhteisössä vallitsee yhteistyön kulttuuri ja vahva yhteishenki. Sipoonlahden koulu toimii uusissa, juuri valmistuneissa, muunneltavissa oppimisympäristöissä. Syksystä 2020 lähtien olemme toimineet tiloissa yhdessä noin 200 oppilaan Söderkulla skolan kanssa.

Kaikki oppilaat opiskelevat inkluusio-/integrointiperiaattella ikäryhmän oppikylän mukana. Pienryhmien opettajat ovat mukana yhteisopettajuudessa. Ohjaajat tukevat oppilaita inkluusiossa. Sipoonlahden koulun aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään koululla kello 7.00-17.00 välisenä aikana. Toiminnan ohjaajina toimivat koulun omat ohjaajat.

Haemme nyt joukkoomme kahta

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA määräaikaiseen työhön ajalle 13.12.21 - 4.6.22 tai aloitus sopimuksen mukaan. Työtunteja on alustavasti 30h /vko.

Arvostamme innostusta omaan kehittymiseen. Joustavissa ja muuntuvissa oppimisympäristöissä toimiminen edellyttää valittavilta henkilöiltä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta eri ryhmien kanssa toimimisessa. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esimerkiksi koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto (lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala) tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä mielellään työstä koulussa. Suomen kielen taito on tehtävässä edellytys, ruotsin kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 8.12. klo 16.00 mennessä tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonlahden-koulu/
https://www.sipoo.fi/palvelu/perusopetuksen-aamu-ja-iltapaivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs rehtori Eeva Ahola eeva.ahola(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.


Osoite: Söderkullan koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb