Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Taipalsaaren kunta

Taipalsaaren kunnan sivistyspalveluissa on haettavana KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen toimi ajalle 8.1.2024 - 1.6.2024. Sijoituspaikkana Vehkataipaleen koulu.

Koulunkäynninohjaaja ohjaa, motivoi ja tukee oppilaan oppimista ja kasvua. Etsimme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, lapsimyönteisen ja positiivisen asenteen sekä innovatiivisen ja kehittämiskykyisen asenteen omaavaa henkilöä koulunkäynninohjaajaksi sekä lastenhoitajaksi. Ohjaaja toimii osan päivästä koululuokkien 1-6 ohjaajana sekä apuna aamu- että iltapäivisin eskari-viskarilaisten toiminnassa. Työpäiviä ovat koulu- ja eskarivuoden työpäivät. Mahdollisia työnkeskeytyksiä koulujen loma-aikoina.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan kouluasteen tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES mukaan.

Tehtävään valitun tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Haastattelut järjestetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Haastattelussa tulee olla mukana alkuperäiset opinto- ja alaan liittyvät todistukset.

Lisätietoja

http://www.taipalsaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Marjo-Riitta Toivari 0407106131
Sivistysjohtaja Kirsi Leinonen 0406403862

Lisätietoja

Taipalsaaren kunta, Sivistyspalvelut, Perusopetus, Vehkataipaleen koulu
Osoite: Kanavakuja 7, 54960 Vehkataipale

Rekommenderade jobb