Koulunkäynninohjaaja, Talvikankaan koulu - Oulun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Talvikankaan koulu

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Talvikankaan koulussa lukuvuonna 2019 - 2020. Tehtävänä on koulunkäynninohjaajan tehtävät yhtenäiskoulussa, työskentely mahdollista kaikissa ikäluokissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä yläkouluikäisten oppilaiden kanssa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6353/2019. Hakemukset on toimitettava 24.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/talvikankaan-koulu

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Markku Veteläinen, p. 050 438 4881 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut. Talvikankaan koulu
Osoite: Tuiskutie 11, 90630 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan