Koulunkäynninohjaaja, Teuvo Pakkalan koulu

Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä Teuvo Pakkalan koulussa. Työ alkaa 7.1.2021 ja kestää 5.6.2021 saakka. Tehtävän työaika 30 h/vk.

Tehtävänä on koulunkäynninohjaajan tehtävät pääsääntöisesti 3. ja 4. luokilla sekä diabeteksen hoitotoimenpiteiden tukeminen ja pienryhmästä yleisopetukseen siirtyvän oppilaan koulunkäynnin tukeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan kokemus 1 tyypin diabeteksen hoitotoimenpiteistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12233/2020. Hakemukset on toimitettava 30.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/teuvo-pakkalan-koulu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jari Kestilä, p. 044 703 9584 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Perusopetuspalvelut, Teuvo Pakkalan koulu (1-6)
Osoite: Teuvo Pakkalan katu 17, 90130 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.