Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Etsimme opetuspalveluihin koulunkäynninohjaajaa joustavaan perusopetukseen 31.7.2023 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Jokelan kouluun ja sisältää joustavan perusopetuksen ohjaajan tehtävät 9. vuosiluokalla. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Jokelan ja Kellokosken alueen Joustavan perusopetuksen luokka (JOPO) toimii Jokelan yläkoulun yhteydessä. JOPO-luokalla olevat ovat peruskoulun 9.-luokkalaisia ja he opiskelevat luokalla peruskoulun päättymiseen asti.

JOPO-toiminnan tarkoituksena on lisätä oppilaiden opiskelumotivaatiota ja selkeyttää tavoitteita jatko-opintojen suhteen. JOPO-luokan työskentelyssä käytetään joustavia toimintatapoja ja opetusmenetelmiä, joissa huomioidaan oppilaan yksilölliset tarpeet ja elämäntilanne. Opetus tapahtuu luokkaopetuksena koulussa sekä työpaikoilla ja muissa oppimisympäristöissä ohjattuna opiskeluna. Hakijalta edellytämme kykyä tulla toimeen nuorten kanssa, paineensietokykyä sekä organisointikykyä. Kokemus JOPO-toiminnasta lasketaan eduksi.

Lisätietoja antaa rehtori Tuomo Tenhunen, p. 040 314 4064 tai sp tuomo.tenhunen@tuusula.fi.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto (lähihoitaja) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Koeaika 4 kk.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jätä hakemus 7.10.2022 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. Haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuajan puitteissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Tuomo Tenhunen, p. 040 314 4064 tai sp tuomo.tenhunen@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb