Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja, valmistava opetus - Savonlinnan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, valmistava opetus (30h/vko) ajalle 22.8.2022-2.6.2023

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta. Eduksi katsomme ukrainan ja/tai venäjän kielen taidon sekä osaamista perusopetuksen valmistavasta opetuksesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä perusopetushenkilöstön lisäksi myös ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä käytetään 5 kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 19.8.2022 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Tuomo Nurmela puh. 044 4174535

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57100 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb