Koulunkäynninohjaajan eripituisia sijaisuuksia - Kristinestad

Kristiinankaupunki

julistaa haettavaksi
Koulunkäynninohjaajan eripituisia sijaisuuksia 25.8.2021 - 4.6.2022 välisenä aikana

Haemme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa sekä alakouluun että yläkouluun eripituisiin sijaisuuksiin. Tehtävään kuuluu toimia koulunkäynninohjaajana eri luokkatasoilla. Kutsu työhön voi tulla nopeallakin aikataululla, joten ilmoittaudu työnhakijaksi. Tarvitsemme apuasi.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta tiimityöskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisten oppilaiden kanssa. Arvostamme kokemusta erityisoppilaiden ohjauksesta ja erityisopetuksen opinnot katsotaan eduksi.
Palkkausehdot KVTES:n mukaan.
Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan myös muut huomioida. Ilmoita hakemuksessa, kiinnostuksestasi ilmoittautua työnhakijaksi varhaiskasvatukseen, alakouluun vai yläkouluun, vai kiinnostaako sinua kenties kaikki.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa meille töihin!


Hakuaika päättyy 4.6.2022 kello 16.00.

Tiedustelut:
Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Kristiinankaupungissa 25.8.2021
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Lisätietoja

Koulutuksen palvelualue

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Lapväärttintie 10, 64100 Kristiinankaupunki

Rekommenderade jobb