Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajan sijaisuudet - Joroisten kunta

Joroisten kunnan perusopetuksessa on jatkuvaa rekrytointitarvetta koulunkäynninohjaajan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Joroisten perusopetuksessa opetusta järjestetään kirkonkylällä yhtenäiskoulussa (1.-9. luokille) ja Kuvansissa (1.-6. luokille). Koulunkäynninohjaajan tehtävät voivat olla yksittäisen oppilaan ja/tai koko luokan ohjaamista ja avustamista koulupäivän aikana joko opettajan antamien tai yhdessä suunniteltujen ohjeiden mukaisesti sekä muuta erikseen sovittuja ohjaamis- ja avustamistehtäviä. Toivomme hakijalta positiivista asennetta ja valmiutta tarttua kaikenlaisiin tehtäviin.

Eduksi katsotaan kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky yhteistyöhön.

Eduksi katsomme avustavan henkilön kelpoisuusasetuksen 986/1998 9a §:n mukaisen kelpoisuuden.
Hae koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia täyttämällä avoin hakemus. Kun olet jättänyt hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa tarkistamme tutkinto- ja työtodistuksesi, lasten kanssa työskenteleviltä vaaditun rikosrekisteriotteen sekä määrittelemme yhdessä tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia. Jos olet opiskelija, ota viimeisin opintorekisteriote mukaan.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat yhtenäiskoulun ja lukion rehtori Satu Immonen 040 589 6466 satu.immonen@joroinen.fi tai Kuvansin koulunjohtaja Jari Toroi 040 1823968 jari.toroi@joroinen.fi

Lisätietoja

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut

Joroisten kunta on Pohjois-Savossa sijaitseva n. 4 500 asukkaan vireä ja liikkuva maaseutupitäjä loistavien liikenneyhteyksien ja luonnon äärellä. Vahvojen maatalouden ja metalliteollisuuden lisäksi matkailulla ja ihmisen hyvinvointia edistävillä palveluilla on oma sijansa Joroisten elinkeinoelämässä.

Joroinen valittiin tammikuussa 2022 Urheilugaalassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.


Osoite: Koulutie 1, 79600 Joroinen

Rekommenderade jobb