Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajan tehtävät, Kauraslammen koulu - Ylöjärven kaupunki

Kauraslammen koulussa on haettavana useita koulunkäynnin ohjaajan määräaikaisiä tehtäviä luokilla 1-9 lukukaudelle 2022-2023.

Koulunkäynninohjaajan työ on perusopetuslain mukaista kasvatuksen tukemista. Työ on oppimisen ohjaamista, lapsen tai nuoren toimintakyvyn tukemista ja toiminnan suunnittelua työparityöskentelynä opettajien kanssa. Joihinkin tehtäviin sisältyy diabetesta sairastavan oppilaan ohjaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on koulunkäynnin ohjaajan kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät hakijat voidaan huomioida. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus koulunkäynnin ohjaajan tai muista vastaavista tehtävistä, itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ihmissuhdetaidot.

Kauraslammen koulun väki toivottaa sinut tervetulleeksi tekemään töitä isoon joukkoon isosti ja tosissaan, muttei totisesti!

Muut tiedot:
Työaika on osa-aikainen ja siitä sovitaan työsopimusta tehtäessä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.

Hakuaika päättyy viimeistään pe 27.5.2022 klo 23:59.

Etähaastatteluita pidetään jo hakuaikana.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi
https://www.ylojarvi.fi/kauraslammen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Reunavuori, apulaisrehtori +358-50 390 4603

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Kuusistontie 1, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb