Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajan toimi - Tornion kaupunki


Tornio on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi. Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon!

Kivirannan koulu on kolmisarjainen 1.-6. -luokkien alakoulu. Toiminta-ajatuksenamme on "Avoimena ihmisyydelle". Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, kehittävää ja positiivista otetta sekä oppilaan yksilöllisen kohtaamisen taitoja.

Etsimme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa (30h/vk).

Pätevyysvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (koulunkäynninohjaaja, apip -ohjaaja) tai lähihoitajan tutkinto (lasten ja nuorten kasvatus ja hoito) tai lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto tai muu vastaava koulutus.

Tehtävään valitun on, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työ alkaa 8.8.2022.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 7.7.2022 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Rantala
puh. 040-754 2344
pirjo.rantala@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut

Tornion kaupunki

Tornio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Paitsi kaupun­kilaisten arvostamaa toimivaa arkea, Tornio tarjoaa myös kansainvälisiä tilaisuuksia työhön ja yrittämiseen. Asumi­nen, työskentely ja harrastaminen on Torniossa helppoa ja saavutettavaa.

Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja. Kan­sainvälistä kauppaa kaupungissa on käyty jo vuosisatoja, ja toimiva kaksoiskaupunki tarjoaa sekä Suomen että Ruotsin palveluita Tornion asukkaille ja elinvoimaa yrityksille.

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan. Kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kau­pungista juuri sellaisen kuin se on.

Vuosisatojen mittainen ihmisten virta on tehnyt Torniosta suvaitsevaisen erilaisuutta kohtaan. Tornio on ihmisen kokoi­nen kaupunki, jossa jokainen voi tuntea olevansa kotonaan.

Tervetuloa!


Osoite: Tapiolantie 8, 95410 Tornio

Rekommenderade jobb