Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Haemme sijaisia perusopetuksen koulunkäynninohjaajien eri pituisiin sijaisuuksiin ympäri vuoden. Pidemmät sijaisuudet sekä määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät toimet laitetaan erikseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kauhavan kaupungin, Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan huomioon.

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Hakemuksiin pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi
http://www.paraspaikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuspäällikkö Atte Hotti, atte.hotti(at)kauhava.fi, p. 040 5435 230

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto

Kauhava on menestyvä seutukaupunki, Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella Kauhava on Etelä-Pohjanmaan kunnista kolmanneksi suurin. Meillä on paljon elinvoimaisia ja innovatiivisia yrityksiä sekä runsas työpaikkatarjonta. Kauhavan koulut, päiväkodit sekä Hyvinvointikeskus toimivat uusissa toimitiloissa. Taloutemme on kunnossa, joten edellytykset tulevaisuuden menestykselle ovat kohdillaan. Tutustu ja innostu: www.kauhava.fi sekä www.paraspaikka.fi


Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Rekommenderade jobb