Koulunkäynninohjaajien sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Koulunkäynninohjaajien sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin sekä ala- että yläkouluilla Kouvolan eri alueilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen hae työpaikkaa-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyssä yksikössä, merkitse se lisätietoihin. Hakija huolehtii itse hakemuksensa käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Tutkinto- ja opintorekisteriotteen tulee liittää sähköiseen hakemukseen pdf tiedostona. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle. Hakemuksen jättämisen jälkeen jätä viesti koulunkaynninohjaajiensijaishaku@kouvola.fi ja sinuun otetaan yhteyttä.

Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä. Kutsupalvelua käytettäessä saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Huomioimme myös opiskelijat. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä Kouvolan kaupungin internet sivuilla.

Läs mer

http://www.kouvola.fi/rekry

koulunkaynninohjaajiensijaishaku@kouvola.fi

Kouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Adress: Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 90 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Mer om arbetsgivaren