Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Kauhavan kaupunki hakee sijaisia koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin esi- ja perusopetukseen.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänsä on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja työskentelee myös eskarikerhon, aamu-ja iltapäivätoiminnanohjaajana.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.

Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Koulunkäynninohjaajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset. Rikostaustaote tarkistetaan ja lääkärintodistus edellytetään toimitettavan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Esi- ja perusopetuksen ohjauspalvelujen koordinaattori Tiina Lassila, p. 040 1837 646, tiina.lassila(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. www.kauhava.fi