Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Kauhavan kaupunki hakee sijaisia koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin esi- ja perusopetukseen.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänsä on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja työskentelee myös eskarikerhon, aamu-ja iltapäivätoiminnanohjaajana.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.

Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Koulunkäynninohjaajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset. Rikostaustaote tarkistetaan ja lääkärintodistus edellytetään toimitettavan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Esi- ja perusopetuksen ohjauspalvelujen koordinaattori Tiina Lassila, p. 040 1837 646, tiina.lassila(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä.
www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan