koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajien eripituisiin sijaisuuksiin ympäri vuoden Frtosteruksen yhtenäiskouluun ja Saviselän kyläkouluun.
Koulunkäynninohjaajalta edellytetään koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Huomioimme myös opiskelijat.
Pitemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.
Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksesi on voimassa yhden lukuvuoden. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Apulaisrehtori Arja Karttunen 044 445 6810

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi, Frosteruksen koulu
Osoite: Opintie 6, 86710 Kärsämäki

Kärsämäki on Oulun Eteläisessä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva rauhallinen, yrittäjämyönteinen ja lapsiystävällinen maalaiskunta.

Kunnassa asuu n. 2 650 ihmistä 700,90 neliökilometrin alueella.

Kärsämäki on tunnettu maanteiden risteyspaikka , sillä täällä risteävät valtatiet 4 (Helsinki–Utsjoki ja 28 ( Kokkola–Kajaani ). Lisäksi Kärsämäeltä alkaa Kangasalle johtava kantatie 58.

Kärsämäen kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs