Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee perusopetukseen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJIA

eri mittaisiin sijaisuuksiin perusopetuksen kouluihin.

Koulunkäynninohjaajana toimit luokassa / luokissa, pienryhmissä tai henkilökohtaisena ohjaajana erilaisissa opetuksen ja kasvatuksen toimintaympäristöissä ohjaamalla ja avustamalla oppilasta. Lisäksi voit toimia ohjaajana perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa (Jälkkäri-toiminta) ja/tai kehitysvammaisten ja autististen koululaisten aamu- ja iltapäivä- sekä lomatoiminnassa (VERTTI-toiminta) tai varhaiskasvatuksessa. Työtehtäviisi voi kuulua myös koulun järjestelytehtäviä eli ns. vahtimestarin tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynninohjaajan tehtävään on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai muuta soveltuvaa koulutus.

Sijaisten kohdalla huomioimme tarvittaessa myös muuten tehtävään soveltuvat hakijat. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, kannattaakin sinun ehdottomasti ilmoittautua sijaisrekisteriin (koulutustaustastasi riippumatta)!

Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisuuteen valitun esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Haastattelemme sijaisrekrytointiin ilmoittautuneita koulunkäynninohjaajia vain sijaistarpeiden mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse varata haastatteluaikaa, vaan olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun. Huolehdithan että hakemuksesi ja yhteystietosi ovat ajan tasalla. Huomioithan, että tämä rekrytointi koskee vain koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
Marjo Takkinen, henkilöstöasiantuntija
puh. 050 311 8817 tai sähköpostitse marjo.takkinen@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb