Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet Kaarinassa - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin kouluissa on jatkuva rekrytointi koulunkäynninohjaajien lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Kaarinassa on 10 perusopetuksen koulua, joista yksi on ruotsinkielinen koulu (luokat 1-6).

Perusopetuksessa sijaisena toimimisessa keskeistä on, että olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta toisen asteen tutkintoa sekä riittävää suomen kielen osaamista. Myös opiskelijat ja he, joilla on alan työkokemusta, voivat liittyä sijaisrekisteriin.

Lisätietoja sijaisuuksista ja Kaarinassa työskentelystä löydät täältä: https://kaarina.vuolearning.fi/login/sijaisenopas

Edellytämme sijaisilta voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Sijaisen vastuulla on päivittää omaa käytettävyyttä kolmen kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakulomakkeelle kopio mahdollisesta tutkintotodistuksesta tai opintosuoritteesta. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kaarina.fi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointisuunnittelija
rekrytointi@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Rekommenderade jobb