Koulunkäyntiavustaja (11 kpl) - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustaja (11 kpl) - Lahden kaupunki

Tule Lahden kaupungille KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 5.8.2019 alkaen.

Haettavana on 11 koulunkäyntiavustajan tehtävää eri puolilla kaupunkia. Kaikkia tehtäviä haetaan yhteisellä hakulomakkeella, jolla voit valita ne tehtävät, joita haet. Katso tarkemmat tiedot haettavana olevista tehtävistä ja kouluista:

www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/koulunkayntiavustajat

Koulunkäyntiavustajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva keskiasteen tutkinto (koulunkäyntiavustajan, lähihoitajan erikoistumisala lapset ja nuoret, nuoriso-ohjaajan tai lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutus) tai koulunkäynninohjaajan erikoisammattitutkinto.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kouluvuoden ajalle asettuvina loma-aikoina työnantajalla ei ole osoittaa työtä. Nämä koulujen loma-ajat ovat palkatonta vapaata.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 20.5.2019 klo 9.00.

Läs mer

https://peda.net/lahti

Koulujen rehtoreiden yhteystiedot löytyvät täältä:
www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/koulunkayntiavustajat

Lahden kaupunki, Perusopetus
Adress: Saimaankatu 11, 15140 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 26 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1100.

Mer om arbetsgivaren