Skip to main content
test
Koulunkäyntiavustaja - Nakkilan kunta

Nakkilan kunnan sivistystoimi hakee kahta (2) koulunkäyntiavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen erityisopetuksen pienryhmiin 9.8.2022-3.6.2023 väliseksi ajaksi. Toimet sijoittuvat Kirkonseudun koululle.

Koulunkäyntiavustajan työnkuva on monipuolinen: työpäivä sisältää oppitunneilla avustamista, pienryhmien ohjausta sekä erilaisia valvontatehtäviä. Tehtävissä edellytetään hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä joustavuutta ja reipasta asennetta. Valinta tehdään kelpoisuuden, kokemuksen ja haastattelun perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto.

Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoisen hakemuksen voi toimittaa osoitteella: Nakkilan kunta, sivistystoimiala PL 50 , 29251 NAKKILA tai sähköpostitse kirjaamo(at)nakkila.fi

Hakemus tulee toimittaa 26.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut suoritetaan 3.8.2022.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä annetussa määräajassa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Käytämme määräaikaisessa tehtävässä kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nakkila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nakkilan kunnan sivistysjohtaja Riikka Kuusisto-Kajander, puh. 040 775 5978 tai sähköpostitse riikka.kuusisto-kajander(at)nakkila.fi

Lisätietoja

Nakkilan kunta, Sivistystoimi

Nakkila on Satakunnassa sijaitseva kunta. Se sijaitsee Kokemäenjoen varrella, noin 20 kilometrin päässä Porista. Nakkilassa asuu reilu 5 500 asukasta. Nakkilan kunta on savuton kunta.


Osoite: Porintie 11, 29250 Nakkila

Rekommenderade jobb