Koulunkäyntiavustaja (604085)

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana koulunkäyntiavustajan määräaikainen tehtävä ajalle 28.9.2020-18.12.2020. Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Lyseonmäen koulu.

Lähiopetuksessa koulunkäyntiavustaja toimii pääasiassa yhdessä muiden opettajien kanssa oppilaiden oppimisen tukena. Jos koulussa on oppilaita, joille järjestetään etäopetusta, koulunkäyntiavustaja voi siirtyä osittain tai kokonaan etäoppilaiden määrästä riippuen avustamaan heitä. Hakijalta toivotaan laajaa yläkoulun oppiaineiden hallintaa ja monipuolista tvt-osaamista.

Työtuntien määrä on 31/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto (esim. lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen erikoistunut lähihoitaja).

Koeaika on 2 kk.

Valitun on toimitettava lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 23.9.2020 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Apulaisrehtori Inka-Milla Ahonen, puh. 044 797 6826, inka-milla.ahonen@edu.heinola.fi
Apulaisrehtori Tiina Enqvist, puh. 044 797 6824, tiina.enqvist@edu.heinola.fi

Lyseonmäen koulu
Osoite: Savontie 19, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.