Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana koulunkäyntiavustajan sijaisuus ajalle ajalle 5.10.2020-5.6.2021. Työntekijän sijoituspaikka on Väinölän koulu, työaika (80%) 30h 36min/ viikko.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien sekä tietotekniikan hallintaa sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Tehtävään vaaditaan Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus tai muu soveltuva koulutus.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 29.9.2020 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/opetus-ja-koulutus/peruskoulut/keskuskoulu/vainolan-koulu

Tutustu työnantajaan

Keskuskoulun vs. rehtori Pasi Auvinen, p. 044 714 7678

Perusopetus
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.