Kajaanin kaupungin perusopetuksessa Soidinsuon koulussa on haettavana koulunkäyntiavustajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.2.- 5.6.2021. Tehtävään kuuluu koulunkäynnin ohjaus yleisopetuksessa pääasiassa 5-6 luokilla sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus. Työaika on 38,25h/vko.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien sekä tietotekniikan hallintaa sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Työ on ajoittain psyykkisesti ja fyysisesti kuormittavaa.

Tehtävään vaaditaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävässä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 21.1.2021 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/soidinsuon-koulu/
https://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Soidinsuon koulun rehtori Pertti Määttä p. 044 710 0665
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Perusopetus
Osoite: Teerikatu 6, 87500 Kajaani

Asukkaita sujuvan arjen kaupungissamme on noin 37 000. Kaupungin elinkeino- ja kulttuurielämä on monipuolista. Kajaanin kaupungilla ja sen liikelaitoksissa työskentelee noin 2 000 työntekijää. Kajaanin kaupunki haluaa työantajana, että henkilöstö voi hyvin ja kehittää omaa osaamistaan.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.